mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Onsdag 18 April

Publicerad 2016-05-18 22:33:21 i Allmänt,

Världens mysigaste dag!
 
Imorse kom Elin hit runt 9 och vi åt frukost tillsammans, min och barnens andra för dagen haha.. Vi har pratat i timmar och myst med barnen. Strax efter lunch kom Sofia&Viggo hit också! Himla kul att träffa alla då det var hundra år sen sist, känns det som! 
 
På em/kväll följde jag&Svea med Elin&Anita till Avesta för att hämta hem en av hennes hästar från tillridning till bete. Jag älskar att andas häst, även om så bara vid i/ur lastning. Häst är bäst, så är det bara! Svea tyckte att det var superkul och skulle hjälpa till med både godis och vatten till hästarna, min lilla hjälpreda! Hon var så himla duktig och skötte sig exemplariskt💕 
Elsa hade blivit jätteledsen när vi åkte.. Hon ville följa med, stackarn! Nästa gång är det hennes tur! Nu börjar hon bli så otroligt medveten om allt och det är så svårt att förstå. Hon är och kommer alltid att vara den minsta i familjen.
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en lika trevlig dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela