mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Hipp hipp huuuurra!

Publicerad 2015-06-30 16:16:27 i Allmänt,

Idag fyller min älskade Samuel 29 år🎉🎈❤️😃! 
Det ska såklart firas, hans familj kommer hit ikväll så vi ska fika och umgås🎈 Vi har sagt att vi inte ska köpa något till varandra men jag har ju såklart inte kunnat hålla mig (hoppas han inte hinner läsa det här😁) och har ett "litet" paket att ge.. Han kommer bli sååå glad och chockad, hohoooo! Ni får se sen vad han fick!😃 Det är inte bara från mig kan jag tillägga😅!
 
Imorse slog nog rekord av alla mornar....😓💤! Svea somnade ca 18.30 igår kväll, kl 21.00 vaknade hon och var pigg som en lärka så hon fick komma in till våran säng. Hon somnade runt 23.30 och vaknade 06.00 imorse😳!! Hur orkar hon??!!!!
Jag grät när hon skulle ha upp mig imorse, haha! Jag hoppas i vilket fall att detta vänder snart för jag pallar inte.. Tydligen var Samuel likadan som liten så hon har kanske ärvt lite därifrån, nu får vi igen för allt!
 
 Buskorv som fick smaka glass idag👍
 
Kom nyss hem från Västerås, varit där med farmor Karin. Svea sover i bilen så jag får glatt sitta och vänta tills hon vaknar, lilla snorpan💕
 
Kram på er

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela