mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Onsdag 29 April

Publicerad 2015-04-29 20:37:06 i Allmänt,

Pjiiiiuuuuuuh! Äntligen är vi friska här hemma från äckelsjukdomar💩😷! Samuel blev jättedålig natten till söndagen..! Han har så dåligt immunförsvar och det har blivit efter att Svea kom, superbaciller verkligen! Dock är ju jag superstrong i mitt immunförsvar tack och lov så jag slapp det hela😅! Mår illa från och till men de beror nog på den lilla i magen💕
Så den här veckan har det inte hänt mycket här hemma..! Skulle ju ha åkt till Broddbo i söndags och fira Emelie men eftersom samuel blev sjuk så ville jag inte utsätta dom för smittan.. Svintråkigt, såg verkligen fram emot det😩!
 
Svea måste ha kommit in i någon 1års trots, hon är heeelt omöjlig, med ALLT!!! På dagarna går det an så länge hon får som hon vill, och väldigt snabbt.. Men på kvällarna, oj oj oj...! Magad vilken unge haha😂 Vi vet inte om de kan ha berott på magsjukan och att hon inte ätit normalt, så magen har ställt till det men jag vettetusan alltså..! Idag kom det två rejäla lass från baksidan av blöjan och jag har nog aldrig varit gladare!!😃 Jag som är världens mest kräsna människa hade aldrig trott att jag skulle bli glad av bajs😁💩👌! Hoppas det blir bättre nu när magen är igång!
 
Idag kom min mormor och morfar hit, vi gick till Månsols och åt lunch, jättegott😋! Svea är så himla glad när dom kommer💕!
 
Senare kom farmor/svärmor hit med saker till lilla Svesen! Vi skruvade ihop en liten bänk där svea ska ha alla sina gosedjur och böcker, plus en söt liten spegel som hon älskar att kolla i😍😜!
 
Nu kom pizzan så nu ska jag svulla😋! Ha en fin onsdagkväll!😘
 
pk&k

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela