mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Tjolahopp

Publicerad 2016-11-11 11:31:04 i Allmänt,

Nu har har det ju hänt mycket sen sist.. Dock inga stora nyheter, förutom att Elsa fyllt 1 år🎈😃
 
Vardagen rullar på som vanligt med jobb på tisdagar för min del. Börjar bli himla less att gå hemma nu. Älskar tiden med barnen och att jag faktist kunnat vara hemma så länge, (toppen att Svea fått sådan mjukstart på fsk och hos dagmamman!). Men som sagt, nu känner jag att det är på tiden att jag börjar jobba igen. Få träffa lite människor och inte bara se dessa väggar här hemma. 
Elsa har fått förskoleplats i Januari så därefter är det verkligen back to reality! 
 
Annars är allt sig väldigt likt, jag har börjat träna några dagar i veckan och det är superskönt! Har som mål att köra två pass i veckan och två omgångar i gymmet. Självklart vill jag träna för att känna mig bekväm i min kropp men framförallt MÅSTE jag få tillbaka mina muskler😳! Dom är veck kan man säga efter dessa två graviditeter och ynka promenader..! Orkar ingenting och kroppen kommer inte att hålla om det fortsätter såhär. 
 
Svea och Elsa växer så det knakar! 
Svea har börjat prata otroligt mycket, munnen går i ett och det är så himla himla roligt att höra alla hennes små uttryck😂😍! " Akeeej" är nog favoriten, "assååå" ligger tätt därefter.. Haha gullhöna💕
Elsa har börjat gå (eller börjat och börjat, de var ett tag sen) och härjjar runt som aldrig förr! Hon har lärt sig hur man klättrar upp på köksbordet, hur man klättrar upp på toan och sätter på vattenkranen, hur man klättrat upp i fönstren bakom soffan.. Ja listan kan göras lång och vi håller på få hjärtattacker minst fem ggr om dagen, varje dag! 
 
För tillfället är vi inte helt krya här hemma. Elsa spydde i förrgårkväll och är tokförkyld.. Jag känner att jag håller på att bli sjuk, Svea är gnälligare än vanligt.. Vi är nästan alltid sjuka! Så värdelöst, speciellt när man har massa roligheter inplanerade..😒
 
Nu ska jag ringa verkstan och kolla om bilen är klar.. Råkade tanka i bensin istället för Diesel igår😳🔫💸!
 
 Fixade håret i veckan hos bästa Linn på HairbyLinn, supernöjd som vanligt☺️👌!
 
Ha en fin fredag😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela