mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Måndag 23 November

Publicerad 2015-11-23 15:32:52 i Allmänt,

Gud så konstigt det kändes att skriva rubriken, 23 November..! Herrejisses, en månad kvar till julafton och vi har inte köpt en enda julklapp! Man tänker alltid att man minsann ska vara ute i god tid till nästa år, men tänk att så blir det aldrig! 
 
I Lördags åkte vi till Västerås för att kolla på ny jacka till mig och även gå en sväng på Ikea. 
Jag och Svea hamnade i en ganska svettig situation. Skulle prova en jacka som satt fast i en larmslinga, dum som jag är så tänkte jag att jag måste ta bort den eftersom jag måste se hur det ser ut i spegeln.. var ju bara det att larmet gick igång och hela butiken stannade upp för att kolla vad som hände! Haha stackars barn.. "- Det är ingen fara Svea (klappa lite febrilt på huvudet med svepande blick), mamma skulle bara kolla om det funkade.. hehe"... Det blev inget köp av jackan, vi tog oss därifrån så fort vi kunde efter att personalen så snällt hjälpt oss! Beställde en jacka på Nelly.com istället!👇
 
 
På kvällen kom familjen Hedberg/Söder hit och vi hade hur mysigt som helst! Svea fullkomligt älskar att umgås med dom och hon njuter varje sekund, vi också såklart☺️. Barnen somnade så gott sen💕
 
Igår hämtade vi hem mamma och pappas "gamla" soffa då dom ska köpa en ny. Det kändes som en väldigt bra lösning då vi inte vill köpa en ny nu när barnen är små! Denna passade perfekt och är hur skön som helst! 
 
 
Nu längtar jag till helgen för då händer det massa roligheter😁😍! 
 
Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela