mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

24 Juli

Publicerad 2016-07-24 21:36:10 i Allmänt,

Äntligen har den riktiga sommarvärmen hittat hit!
 
I förra inlägget var vi som sagt på väg till Rättvik, och det blev två nätter vi spenderade där. Vi åt god mat, Svea lekte massor i Siljan campingens kanonfina lekpark vid stranden, barnen badade, vi åkte på sightseeing, vi hann med en hel del! Funderar på att kanske åka upp några dagar i veckan som kommer igen. Nästa helg ska vi definitivt dit. Många av våra vänner åker också upp, jättekul! Vi ska bo i Samuels faster och farbrors stuga några nätter, så snällt av dom att vi får vara där så att denna resa är möjlig😍🙏!
 
 
 
 
 
På kvällen samma dag vi kom hem hade vi våra vänner och deras son på besök. Barnen lekte som tokar och vi åt så jäkla god mat! Älskar kvällar som dessa! Mer sådant innan sommaren är över blir det garanterat👌
 
 
 
 
Igår hade vi en riktig slappardag här hemma. Barnen var så himla slut efter värmen och med tanke på Rättviksresan var det bäst att ta det lugnt. Slängde ihop en supergod charkbricka som vi satt och mumsade på till en film på kvällskvisten. Bra dag!
 
 
 
Idag var vi en snabbis till Kungsbyn utanför Västerås. Vilket bra ställe! Trodde inte att de skulle vara så stort men de fanns massor att titta på och göra. En väldigt rolig destination över en dag☀️🐰🐷🐮🐗🐒🐴🐑🐤
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon väntar en dag på stranden med Caroline och Milton, det ser vi fram emot☀️🏊
 
😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela