mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Söndag 30 Augusti

Publicerad 2015-08-30 22:23:16 i Allmänt,

 
 
Idag har det donats för fullt här hemma..!
Både jag och Samuel var helt slut imorse, han gick upp och lade sig i soffan och slog på barnprogram till Svesen, dock somna han rätt snabbt, även jag sov i sängen.. Stackars Svea gjorde allt i sin makt för att väcka oss, älskade hjärtat❤️ Okej, vi sov inte ordentligt, ni vet när man har ena ögat öppet, typ! 
I vilket fall så kände jag att jag inte skulle palla en dag med allt som behövde fixas samt ha hand om den skruttan (som förövrigt mådde mycket bättre idag)! 
Farmor Karin hoppade in som barnvakt, underbart!
 
 
 
 
 
Jag och farfar (återigen, han är bäst!) har målat allt staket runtom altanen så nu är det jättefint från vägen😍!! Samuel har börjat byta ut trallen på utsidan av altanen, under räcket liksom, till vitt ist och kära nån vilken skillnad, det kommer bli dösnyggt när det är klart😍😍😍👌!!! Bild kommer sen!
Mellan varven har jag även tvättat 3 omgångar, bäddat sängen, vikt Sveas alla kläder och fixat i största allmänhet här hemma, älskar när man får mycket gjort! 
 
Samuel kom hem med räkor, baugette och Aioli nu på kvällen, riktigt smaskigt! Så nu ligger vi helt utslagna i soffan, sjukt nöjda med dagen och helgen! Imorgon är det back to bussines igen för hela familjen, men de är skönt med rutiner också!
 
Ha en fortsatt bra kväll!😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela