mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Fredag 16 September

Publicerad 2016-09-16 21:52:37 i Allmänt,

Den här veckan har jag inte mått bra alls...
 
Hela den här veckan har både jag och Samuel varit helt slut! Jag på grund av en förkylning som halkat efter i kombination med lite smått panikångest och Samuel tack vare att han gett sig fa... på att vänja Elsa av med mat på nätterna! 
Svea vill att jag ska komma in till henne varje natt så Samuel och Elsa sover i vårat rum vilket resulterat i att det blivit hans uppdrag. Hon är bannemig snart ett år och behöver inte äta på nätterna längre😳!! Det går framåt, vi ser ljuset i tunneln!!
 
Idag var Svea hemma från dagmamman i och med planeringsdag så vi har (läs Elsa&Svea) härjat på hela dagen☺️ När barnen somnat efter lunchen så kom Samuel hem och jag passade på att åka till Strömsbacka en sväng! Wow vad man kan fynda där! Köpte två jättefina lampor som vi ska ha i sovrummet efter målning (ja, nu har jag fått för mig att vi ska måla om😅), samt en superdupersnygg fåtölj, allt för 170kr👌 
 
 
Maja, vår älskade lilla hund fick sitt första uppdrag som spårhund nu ikväll! Otroligt spännande, de är fortfarande ute och letar så jag vet inte än hur det går☺️ Med tanke på att vi bara provat eftersök med henne en gång så kan vi inte ha för höga förväntningar. Huvudsaken att hon har kul!
 
Imorgon ska jag och Svea på gymnastik, sen blir det nog en sväng till Västerås för hela familjen. 
Ha en fin kväll😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela