mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

What a lovely weekend☀️

Publicerad 2016-02-28 21:23:03 i Allmänt,

Underbara vår, nu är det konstaterat att den är här och man kan ju inte bli gladare🌷🌸!
 
I Fredags kom Emelie Anders och lilla T hit på kvällen, vi åt sushi och smackade i oss godis, så himla mysig kväll!
 
På Lördagen åkte vi ner till marknaden runt lunch och det var nå jävulskt med folk😳! Inte lätt att ta sig fram med dubbelvagn, ännu värre att hitta plats för att fika. Efter att ha kollat alla cafeér så fick vi till slut plats. Vi köpte med oss brända mandlar, strumpor, ballong till Svea samt lite korv hem.. dock så var de hästkött i all korv så de åkte snabbt ut igen😒 Kul när det väl händer något i Sala men drygt att ALLA tänker samma sak. Träffade iaf på några vänner vilket var kul!
 
På förmiddagen har vi mest diskuterat vad vi ska hitta på i detta fina väder vilket resulterade i att vi inte gjorde något alls ute, stackars barn😩! Svea drog ville ej sova på dagen så de var väl inte förrän runt 13. 30 hon somnade och då var ju mycket av dagen förbi.. Vi skulle äta på MånsOls men de stängde vid 15, så vi hann ej. Fick bli en sväng ner till Liljas, kom på när vi beställt att vi såklart skulle ha åkt till "nya" thaien och ätit sushibuffé istället😒 Oh well!
Efter det åkte vi hem till Sofia Micke och Viggo, där fikade vi och barnen busade, det måste vi göra om snarast💕!
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en bra helg☀️🌸 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela