mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Onsdag 27 April

Publicerad 2016-04-27 21:03:28 i Allmänt,

Ljuvliga Onsdag!
 
Tänk vad skönt det är med onsdagar, man börjar blicka framåt mot helgen som närmar sig och de två värsta dagarna är precis bakom en. Underbart! 
 
Imorse gjorde jag iordning en riktig brakfrukost till mig och  Svea, älskar när det är en hel buffé (ta det med en nypa salt) på bordet av olika slags pålägg och annat gott! Innan barnen kom så åt jag aldrig frukost, mådde nästan illa av tanken, men idag är det tvärtom. Elsa får sin gröt på morgonen samtidigt som oss och hon ska helst ha den innan jag hunnit plocka fram allt, jääklar vilket humör den donnan har, haha skithöna:)! 
 
När vi var klara med alla morgonbestyr så styrde vi bilen ut mot Broddbo för att umgås med Elin. Vi klappade hästar och kollade runt på allt som hänt sen sist, mycket roligt!! Svea fick hästgodis när hon fyllde år som hon var mycket nogrann med att packa ner i väskan:) 
 
Snart kommer det bebisar, så spännande:)!!
Världens goaste Skuttan och Svea
 
 
Påvägen hem svängde vi förbi farmor för Sveas sysslingar var där. Så vi blev bjudna på lunch och umgänge, väldigt trevligt och kul för barnen:) 
Båda två somnade där så jag passade på att åka ner till barnmorskan för att ta ut P-staven. Så skönt att det äntligen är gjort! Nu ska jag klura ut vad jag kan ta istället, det är ju en djungel med vilka effekter det blir av allt. Ska läsa på lite innan jag bestämmer mig. Så nej, vi ska inte ha ett tredje barn..!
 
Nu på kvällen gjorde vi egen pizza, det blev svingott! Därefter gick vi ner allihopa och duschade, skönt att ha de gjort i skaplig tid. 
Nu sitter jag själv i soffan igen då Samuel förmodligen har somnat inne hos Svea, ska gå in och väcka honom då jag lovade de innan vi lade barnen.. De börjar bli en vana för oss båda att somna samtidigt som barnen, trötta småbarnsföräldrar var det ja! 
 
Ha en fin kväll!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela