mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Min lilla hästtjej🐴

Publicerad 2015-05-28 21:17:21 i Allmänt,

Ja vart ska jag börja.. 
Svea är så sjukt jäkla smart, det menar jag absolut inte på ett skrytigt sätt så misstolka ej kära vänner!😊
Hon går från klarhet till klarhet varje dag, jag glömmer hur liten hon faktist är, vilket kan vara negativt när hon börjar förskolan!
Idag har hon tex hjälpt mig att hänga tvätt! Langen gick för fullt, hon gav mig ett plagg som jag hängde upp och sen hämtade hon ett nytt👍 När hon har ätit klart så pekar hon på våtservetterna, då ska hon ha två stycken, en i varje hand för att torka sig runt munnen. Är maten för varm så blåser hon på den, frågar jag om vi ska gå ut så går hon och hämtar sina skor osv osv.. 
Folk brukar fråga hur gammal hon är för de tycker att hon är så liten och när jag säger 1 år och snart 2 månader så är det inte så konstigt att hon är så liten👶
 
 
Idag åkte vi till Elin så att Svea kunde få träffa hästarna😊 Säger jag ordet häst här hemma så släpper hon allt hon håller på med och springer till mig😁! 
Saken är den att jag har verkligen inte "prackat" på henne att gilla hästar för att jag gör det, kom igen, hon ska knappt veta vad en häst är😂 Enda sen vi var på ponnyridningen på Sorf så avgudar hon det, och det har väl varenda unge varit, på ponnyridning? Sen har vi varit på typ en hästtävling.. Men men i vilket fall, idag ville jag göra henne lite extra glad så vi åkte dit. Svea fick klappa och gosa medans Elin höll på fixa Challan och det var roligt! Sen ville hon upp i sadeln vilket jag aldrig hade trott att hon skulle våga på en sån stor häst, men jodå där satt hon och leendet gick från öra till öra😃! Fick knappt av henne haha! Det värmer nå fruktansvärt i hjärtat när man ser sitt barn så lycklig så det bara lyser ur ögonen och glädjetjuten avlöser varandra❤️! Ni som ej har barn, vänta bara så ska ni se😊 Detta gör ju att man vill se henne såhär lycklig jämt så självklart ska hon få träffa hästar om hon vill det och självklart ska Svea få en hundvalp (eller?).. Det är väl bra med djur att barn lär sig ta ansvar osv, om du läser detta Samuel så kanske du förstår vart jag vill komma😏🙊
Hon gick till och med och hämtade grimman i stallet för att sätta den på hästens huvud och hur f*n vet hon att den ska sitta där?!
Underbara unge, jag älskar dig över allt annat och kommer göra allt för dig❤️!
 
 
 
 
 
P&k

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela