mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Dagen är kommen

Publicerad 2015-09-27 20:31:03 i Allmänt,

Som rubriken lyder så var det idag som lillan skulle ploppa ut enligt ul, men icke det..! Hon trivs väl som tusan därinne! Imorse hade jag ont i ryggslutet och det gav mig återigen förhoppning om att det kanske är dags snart, och klart är det dags snart men jag har ju hoppats på idag såklart.. Jag hade aldrig gissat att jag skulle gå över eftersom Svea kom tidigare. 
Jag kan tillägga till er som inte vet, att Svea kom ut snett med huvudet, jag krystade i fyra timmar för att hon låg så snett och jag tror ju att den här donnan också ligger snett och att det är anledningen till att hon ej fixerar sig (hon är inte ens i "ruckbar" stadiet).. Jag kanske är sned i bäckenet (?!), för något lär de ju bero på! 
Jag har tid hos BM på tisdag om hon fortfarande är kvar i magen och det ska bli intressant att höra hur hon ligger nu.. Det börjar bli jobbigt att ena dagen må bra och andra dagen skit😫
 
I vilket fall som helst så har Samuels syster varit hemma och vi har umgåtts med henne största delen av helgen. I lördags var vi upp till Sveas extrafarfars skog och kollade på hur elden härjat fram, usch vad spöklikt det är😰 Hemskt det som hände och allra värst för de drabbade, ryser i kroppen när jag tänker på det..! 
På em åt vi mat hos Karin och Lennart och snackade massa skit, mycket trevligt. 
Idag var vi ute hos Samuels pappa och Marita, vi gick ut i skogen allihopa och plockade svamp, äntligen hittade vi en hel del😃
Jag var i valet och kvalet om jag skulle följa med då jag var svintrött, men sen slog det mig att de kanske sätter igång något, då åkte stövlarna på fort! Såklart ville Svea att jag skulle bära henne, ingen annan dög.. såå de var vara att kånka upp ungen på ryggen, dessutom skulle hon prompt hålla i svampkorgen😅 Herregud vad jag inte kommer kunna röra mig imorgon!!'
 
 
 
 
Kolla vad fint dom har gjort i sin lada🌺😍! Älskar att sitta därinne!
 
 
Nej nu ska jag gå och göra iordning lite hallonbladste och ni mina vänner får hålla tummarna lite hårdare så hon tittar ut snart😁😘!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela