mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Fredag 27 Februari

Publicerad 2015-02-27 21:17:11 i Allmänt,

Nu lider februari mot sitt slut och det är 1 mars (😳!!) redan på söndag, gud vad fort tiden går! Känns som det var igår vi firade nyår😁 Men skönt är det för de betyder att sommaren snart är här😃👏!
 
Imorse när jag och Svea höll på busa i soffan så hände en liten olycka.. Hon ramlade ner för soffkanten!!!! Herregud vad rädd jag blev! Jag såg landningen och de såg så himla otäckt ut😥! Hon landa typ på kinden och hela nacken "vreds" i en jättekonstig vinkel och armarna låg bakåt/uppåt mot soffan och soffbordet.. jag trodde nästan det värsta hade hänt men hon började gråta direkt och då visste jag iaf att hon inte tuppat av🙏 Lilla hjärtat mitt, hon blev så chockad så när jag lyfte upp henne så var hon helt lös i hela kroppen, aaa fyfan rent ut sagt vad hemskt det var! Och såklart så klandrar man sig själv, hur kunde jag vara så jävla dum och släppa fokus 1 sec?! Kmr inte hända igen! Så skönt med alla peppande ord från alla goa vänner man har, då förstod man att de nog händer oftare än man tror❤️! 
Idag har vi alltså bara tagit det lugnt och lekt här hemma. Hon börjar få feber också, så nu ikväll var hon riktigt varm.. Får verkligen hoppas att det försvinner till imorgon för då ska vi träffa Fia och Micke😃 Det är de enda roliga som händer för oss den här helgen för pappan i huset är borta och snickrar hela helgen😩 Men det är till några vänner så då är det OK😃👍
 
 
Nu håller samuel på att lägger pluttan och jag ska trycka i mig en sallad från Åkrahallen, mums😋! Ha en trevlig kväll allesammans😘
 
p&k💋

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela