mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Fredag 6 Maj

Publicerad 2016-05-06 21:50:46 i Allmänt,

Jag blir så lycklig i kropp och knopp av dessa underbara dagar med vänner och sol i massor!
 
Igår gjorde jag och tjejerna inte så mycket på förmiddagen, förutom en härlig promenad i morgonsolen. Efter lunch åkte vi ut till Frida och hennes goa söner för att umgås, även Elin och hennes son var där, väldans trevligt☺️👍!!
Samuel och Isac höll på med hängrännorna hela dagen så nu är nästan alla på plats, äntligen! 
 
Denna dag har spenderats i Eda med Emelie, lilla T och vår familj, vi fikade och hängde ute i trädgården, så mysigt! När jag Emelie och tjejerna var iväg på en promenad så skulle Samuel passa på att fiska lite från bryggan.. Vi sa väl lite skämtsamt att han säkert skulle få napp när vi var borta, men som sagt, det var inget vi trodde på.. I halv panik ringer han och frågar om vi snart är hemma då han fångat världens jävla fisk och behöver hjälp.. Haha rolig syn när vi kom fram kan jag säga! Men det var himla kul och Svea tyckte att de hela var väldigt spännande😂! Nu sitter vi i bilen påväg hem och barnen sover i bak. Vilka toppendagar vi haft!
 
 
 
 
 
 
 
Ska även passa på att skriva ett stort Grattis till en av min närmaste vän Matilda som fyller 27 år idag🎈 Hoppas du haft en toppenbra dag fina du🎁👴❤️!
 
 
 
 
Hoppas ni haft en lika bra dag😘 

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2016-05-08 16:53:10

Aaaww! Tack fina du! =D <3

Svar: Bästa Matilda<3
Maria Söderberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela