mariasoderberg.blogg.se

Välkommen! Här kommer det handla om allt vad det innebär att vara mamma till en busig liten tjej och en massa annat💎🌟 ENJOY😃!

Söndag 29 Maj

Publicerad 2016-06-01 20:55:50 i Allmänt,

Vilken gårdag!
 
Fina Sofia fyllde år nu i veckan och de ville vi såklart fira med pompa och ståt🎉💃
 
Vi hade planerat en heldag sedan en tid tillbaka och skulle då köra en lunch på stan för att sedan åka hem till henne igen och fixa och dona inför kvällen! 
Det var bara det att hennes sambo Micke hade planerat in en överraskning som innebar en helikoptertur till Sundbyholmsslott och tillbaka..😁 Så väl påväg ner på stan åkte vi ej ner på stan, utan till platsen där helikoptern väntade och minen på Sofias face var ju oslagbar haha😁!
Helikopterturen var något att minnas, så häftigt! Väl framme i Sundbyholm så lyckas vi krascha ett bröllop lite halvt, inte så lyckat😅😂
Vi åt iaf väldigt gott mat och njöt till fullo! Hemma i Sala igen var vi så nöjda över trippen och fortsatte kalasandet hemma hos Sofia och Micke💃🙌 
På kvällen gick vi till de "nya" utestället i Sala som numera heter Gillet6 och det var riktigt kul att dansa loss! Några år sen sist så det behövdes verkligen! En klockren dag och kväll att minnas!
 
 
 
 
 
 
 
Idag har Sofia, Viggo, Emelie och Tuva varit här. Vi har plaskat i poolen som Samuel köpte igår och hängt å flängt hela eftermiddagen😃 Emelie, Tuva och Anders stannade kvar här och åt, himla trevligt det också!
 
Hoppas ni haft en bra helg och dag😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela